به گزارش اتاق خبر به نقل از "اتوویک"، گذشته از واحد قدرتی D13 و سامانه انتقال قدرت دو کلاچه "آی- شیفت" که به صورت استاندارد روی این کامیونها نصب شده، در این مدلها گزینههای شخصیسازی شده زیادی برای افزایش قدرت و انعطاف به کار رفته است.
بنا بر اعلام شرکت ولوو، همکاری بینظیر و منحصر به فردی بین مهندسان، طراحان و تکنسینهای این کارخانه برای تبدیل "ایرون نایت" به یک اتومبیل بسیار قدرتمند وجود دارد.
کلیس نیلسون مدیر عامل بخش کامیونسازی ولوو در این خصوص میگوید: هدف ما در کنار ثبت این رکورد خلق راههای جدید تکنیکی و طراحی جدید برای مدلهای آینده است. قصد داریم برخی از جزئیات این مدل خاص را به کامیونهای نسل بعدی کارخانه انتقال دهیم.
این خودروی 2 هزار و 400 اسب بخاری با گشتاور 6 هزار نیوتن متر، خودش را به عنوان یک ساختار نیرومند در عرصه حمل و نقل ثابت کند تا به رکن چشمانداز کامیونهای آینده تبدیل شود.
نیکلاس اوبرگ مهندس تیم ارزیابی این خودرو نیز گفت: برای شکست رکورد سرعت جهانی در رده کامیون ها باید عملکرد استثنایی داشته باشید. سامانه انتقال سرعت دو کلاچه "آیشیفت" با توجه به گشتاور تولیدی و تغییرات ایجاد شده در دنده و چرخها بهترین گزینه به شمار میآید. این خودرو به واسطه این تغییرات میتواند با شتاب زیاد و بدون از دست دادن زمان به تغییر دنده بپردازد.
با توجه به اعداد تاثیر گذار در حوزه قدرت و گشتاور این شوالیه آهنی حدود 4.5 تن وزن دارد که با این وزن، ضریب قدرت به وزن حدود 0.5 اسب بخار بر کیلوگرم است.
برنامههای نرمافزاری اصلاح شده، کابین ساخته شده از فایبرگلاس و دریچههای هوای بزرگ از جمله مشخصههای این خودرو هستند.
منبع: عصرایران
94105