اتاق خبر: دکتر علی اصغر پیوندی با اشاره به کمبود تخت های بیمارستانی در محدوده تحت پوشش این دانشگاه بر اساس استانداردهای موجود، گفت: براساس استانداردهای ملی کمبود حدود ۲۲۰۰ تخت در محدوده تحت پوشش این دانشگاه داریم. برای جبران این میزان کمبود در طول سالیان گذشته، برنامه ریزی هایی صورت گرفته که به تدریج در مسیر عملیاتی شدن قرار گرفته است.
وی افزود: دو بیمارستان دیگر در ۶ ماهه اول امسال وارد چرخه خدماتی این دانشگاه می شوند. بیمارستان شهدای پاکدشت با ۱۳۰ تخت، در شهرستان پاکدشت ارایه خدمات خود را بصورت آزمایشی شروع کرده اما هنوز به طور رسمی افتتاح نشده است که امیدواریم با تکمیل چرخه خدمات دهی آن به زودی شاهد افتتاح رسمی این بیمارستان باشیم.
پیوندی در ادامه گفت: بیمارستان دیگر بیمارستان شهدای گمنام با ۱۳۰ تخت در جنوب شرق تهران واقع شده است که هم اکنون در مرحله تجهیز و جذب کادر درمانی قرار دارد و امیدوار هستیم بتوانیم در هفته دولت شاهد راه اندازی این بیمارستان باشیم.
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیمارستان شهدای گمنام در محدوده ای آغاز به کار خواهد کرد که به دلیل حجم بالای جمعیت دچار کمبودهای اساسی درخصوص تخت های بیمارستانی است و می تواند حجم بار بیماران را در بیمارستان بزرگ امام حسین(ع) کاهش داده و باعث ارایه خدمات مطلوب تر در آن بیمارستان شود.
وی خاطر نشان ساخت: در کنار تلاش ها برای افزایش بیمارستان های جدید، بازسازی و گسترش فضاهای درمانی در بیمارستان های موجود نیز در طول دو سال گذشته در دستور کار این دانشگاه قرار داشته است که در مجموع منجر به توسعه و بازسازی ۴۱۵۲۴ مترمربع فضای درمانی شده است. ما در مجموعه های درمانی خودمان به دلیل کهولت سن بیمارستان ها ناچار بوده ایم تا بازسازی های گسترده ای در راستای توسعه فضای درمانی و ارتقای سطح هتلینگ انجام دهیم.
پیوندی افزود: با اراده پدید آمده در دولت تدبیر و امید اعتبارات قابل توجهی برای نوسازی و بهسازی فضاهای درمانی و تجهیزات جانبی اختصاص یافت. براین اساس برنامه ارتقای هتلینگ در مراکز درمانی به عنوان یکی از محورهای طرح تحول در نظام سلامت در سال ۹۳ آغاز شد. در سال ۹۴ علاوه بر ادامه برنامه ارتقای هتلینگ ۵ تفاهم نامه در استانداردسازی یا گسترش بخش های ویژه، اورژانس ها، کلینیک های ویژه، بلوک های زایمان و مراکز شیمی درمانی سرپایی تیپ یک بین وزارت بهداشت و دانشگاه منعقد شد.
وی، فضای فیزیکی بازسازی شده و گسترش یافته بر این مبنا در سال ۹۳ و ۹۴ را ۲۹۱۸ متر مربع برای بخش های آی سی یو؛ ۲۹۸۰ متر مربع برای بخش های NICU، همچنین ۲۳۳۴۵ متر مربع برای کلینیک های ویژه؛ ۴۷۵۰ متر مربع برای اورژانس؛ ۳۲۶۶ مترمربع برای بلوک های زایمان و۴۲۶۵ متر مربع برای بخش های تشخیصی درمانی سرپایی سرطان عنوان کرد.
پیوندی همچنین با اشاره به سایر اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای جبران تخت های بیمارستانی؛ پیشرفت ۲۱ درصدی بیمارستان جدید شهدای تجریش را عنوان کرد که با بیش از ۷۰۰ تخت می تواند بخش زیادی از کمبودهای اساسی در این حوزه را جبران کند. پروژه ساخت این بیمارستان در اواخر سال ۹۶ به اتمام خواهد رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین از رایزنی ها برای ساخت یک بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی در محدوده شرق و جنوب شرق تهران با مشارکت سرمایه گذاران خارجی نیز خبر داد و اظهار امیدواری کرد مجموعه این اقدامات بتواند کمبودهای اساسی در این حوزه را مرتفع و رسیدگی به بیماران در بیمارستان های تابعه این دانشگاه را سریع تر و مطلوب تر کند.
منبع: مهر
95103