Performancing Metrics

آزادی فلوجه به معنای شکست سیاست های آمریکا است | اتاق خبر
کد خبر: 353179
تاریخ انتشار: 31 خرداد 1395 - 16:27
علاء الدین بروجردی مطرح کرد:
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس آزادی فلوجه را آغاز افول داعش عنوان کرد.

به گزارش اتاق خبر به نقل از ایسنا، علاء الدین بروجردی رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به وقایع اخیر بحرین گفت:‌ دیکتاتوری در بحرین زیرسایه حمایت کشورهای مدعی دموکراسی و حقوق بشر در حال وقوع است.

رییس‌کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار کرد: حق انتخاب در همه دنیا قابل پذیرش است اما در بحرین این معاهده اولیه مورد بی توجهی است و کشورهای شورای همکاری به ویژه رژیم سعودی هم در مقابل دست های خالی معترضان بحرینی سلاح سنگین به بحرین می‌دهند.

وی افزود: ظلم هیچگاه تداوم نمی یابد و اگر نتیجه بخش بود رژیم جعلی صهیونیستی بعد از ۶۰ سال روی آرامش و ثبات را به خود می دید، بنابراین به هر میزان با دموکراسی مبارزه کنند ضعیف‌تر می شوند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس دربخش دیگری از صحبت‌های خود در ارتباط با موفقیت های اخیر مقاومت و حشد الشعبی در عراق تصریح کرد: آزادی فلوجه آغاز افول داعش است و با توجه به اینکه این‌ها عروسک های خیمه شب بازی آمریکا هستند، آزادی فلوجه به معنای شکست سیاست‌های آمریکا و هم پیمان های این کشور است.

نظرات
ADS
ADS
پربازدید