Performancing Metrics

پویش های مجازی با موضوع های واقعی | اتاق خبر
کد خبر: 347136
تاریخ انتشار: 10 خرداد 1395 - 19:38
نجمه حسنی*
با شکل گرفتن و شیوع شبکه های مجازی این روزها تشکیل پویش (کمپین)های مختلف در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به موضوعی قابل تامل بدل شده است.

اتاق خبر - فعالیت روزافزون شبکه های اجتماعی در فضای مجازی هرچند گاهی جامعه را دچار مشکلات و معضلاتی می کند اما تجربه کوتاه مدت گذشته نشان داده استفاده صحیح و مدیریت شده از فضاهای مجازی می تواند در بسیاری از موارد راه حلی بر مشکلات جامعه باشد.
راه اندازی هدفمند پویش هایی مانند یاد شهدا، نه به تصادفات، حرکت بین خطوط، کمک به مستمندان، نریختن ظروف یک بار مصرف در معابر همزمان با ایام جشن و عزاداری و همچنین پویش هایی با موضوع های منفی و غیر فرهنگی کاربران فضاهای مجازی را به خود مشغول و فرهنگ گذاری در مورد اهداف مورد نظر را آغاز کرده است.
هر چند در اینکه یک گروه با عزم ملی بتواند از اقدامی جلوگیری یا بر انجام کاری اصرار کند، حسی زیبا به نام مشارکت گروهی و نماد اجتماعی، توسعه یافته را القا می کند اما در این بین گاهی افرادی به منظور سودجویی و سوء استفاده از زمان و فضای حاکم بر جامعه، اقدام به ایجاد کمپین برای رسیدن به اهداف شوم شان می کنند که جای تامل بسیار دارد.
البته در بسیاری از موارد نیز کاربران با ایجاد کمپین در فضای مجازی، فرهنگی رنگ باخته را احیا می کنند و تحسین برانگیز است.
کاربران فضاهای مجازی، پویش کمک به محرومان را در دنیایی ماورای واقع اما در عین انسانیت و حقیقت تشکیل دادند، به طوری که با نصب رخت آویز در برخی معابر و خیابان های اصلی شهرها از مردم خواستند که لباس های اضافه و قابل استفاده خود را برای کمک به افراد نیازمند در این مکان ها بگذارند و این حرکتی زیبا و در نوع خود کم نظیر بود.
کمپین هایی دیگری نیز مانند کمپین یاد شهدا، این روزها کاربران فضای مجازی شبکه های اجتماعی را درگیر خود کرده است.
افراد با عضو شدن در این کمپین ها علاوه بر تجدید میثاق با شهدا با آرمان های این دلیرمردان بیش از پیش آشنا می شوند.
کمپین دیگری که بسیار زیبا و به جا بود، کمپین عزم کاربران فضاهای مجازی در نریختن زباله و ظروف یک بار مصرف هنگام پذیرایی جشن ها و عزاداری های دینی و ملی است.
ایجاد کمپین های سودمند موجب به وجود آمدن خرده فرهنگ ها و در نهایت فرهنگ در بخش های مختلف می شود و حال آنکه مردم فهیم ایران اسلامی با داشتن فرهنگی غنی می توانند با اشاعه فرهنگ های مثبت و هدفمند به اصلاح برخی معضلات فرهنگی موجود در جامعه بپردازند که البته رها کردن اینگونه معضلات در درازمدت بهای سنگینی در بر دارد.
کمپین هایی مانند منع استفاده از کالاهای خارجی، گرته برداری نکردن از خرده فرهنگ های بیگانه، تقویت دین و دین باوری در جامعه، احیای فریضتین امر به معروف و نهی از منکر و هوشیاری در مقابله با ناتوی فرهنگی دشمن می تواند تاثیر بسزایی در رشد فرهنگ اسلامی و ایرانی در آینده نه چندان دور در جامعه داشته باشد.
خوب است کاربران فضاهای مجازی با راه اندازی تشکیل پویش « نه به برنامه های مخرب ماهواره» به عنوان یکی از راههای موثر در شکست ناتوی فرهنگی دشمن در راستای تغییر فرهنگ مردم مسلمان اقدام کنند.
اینکه دشمن با ناامید شدن از شکست ایران اسلامی در عرصه های مختلف از جمله جنگ نظامی تمام هم و غم خود را برای نابودی فرهنگ مردم این دیار به کار گرفته هشداری است که اگر به عمق آن بنگری تن هر مسلمانی را می لرزاند.
گرفتن فرهنگ جوامع به معنای گرفتن اصل و اساس و بنیان آن جامعه است که علاوه بر بی هویتی رسوخ پذیری دشمنان را سهل کرده و آنها را به اهداف شومشان می رساند.
خوب است کاربران فضای مجازی با تشکیل چنین کمپینی راهی را در راستای مقابله با اهداف شوم دشمنان و سد کردن راه آنها در طرد شبکه های مخرب و ضدفرهنگی جامعه ایجاد کنند.

ایرنا

94110

نظرات
ADS
ADS
پربازدید