Performancing Metrics

حمله تروریستی در شمال غربی فلوجه با هلاکت 54 داعشی ناکام ماند | اتاق خبر
کد خبر: 346740
تاریخ انتشار: 9 خرداد 1395 - 17:52
'سرایا عاشورا' از گروه های مقاومت اسلامی وابسته به مجلس اعلای اسلامی عراق از ناکام گذاشتن بزرگترین حمله تروریستی داعش در شمال غربی شهر فلوجه خبر داد و اعلام کرد که در این حمله 54 داعشی به هلاکت رسیدند.

اتاق خبر - گروه مقاومت اسلامی سرایا عاشورا در بیانیه ای روز یکشنبه اعلام کرد که گروه تروریستی داعش نیمه شب شنبه گذشته، به خطرناکترین و قویترین حمله خود به منطقه 'البوشجیل' از توابع بخش الصقلاویه در شمال غربی فلوجه دست زد اما نیروهای سرایا عاشورا این حمله را ناکام گذاشتند.
به نوشته بیانیه، نیروهای سرایا عاشورا با گروه تروریستی داعش درگیر شده و 54 تن از عناصر این گروه تروریستی را به هلاکت رسانده و پنج دستگاه خودرو بمبگذاری شده را منهدم کردند.
بیانیه افزوده است که بقیه عناصر مهاجم داعشی با ترک سلاح و مهمات خود، ناچار به عقب نشینی و فرار شدند. گزارش های تبلیغات جنگ فرماندهی مشترک عملیات آزادسازی فلوجه امروز یکشنبه حاکیست که عناصر داعش به دنبال معبرهایی برای فرار از شهر فلوجه هستند.
'ابومهدی المهندس' معاون فرماندهی تشکیلات مردمی الحشد الشعبی امروز یکشنبه شروع عملیات ورود به داخل شهر فلوجه را اعلام کرد.

ایرنا

94110

کلید واژه ها :
نظرات
ADS
ADS
پربازدید