اتاق خبر: اصغر نوراله زاده ، از مجموع کل تسهیلات پرداختی صندوق، 86 درصد در سطح کلان موجب ایجاد فرصتهای شغلی شده و 14 درصد آن به دلایل مختلفی به نتیجه نرسیده است.
به گفته وی 14 درصد تسهیلات کسانی بودند که وام را دریافت کرده و کسب و کاری راه اندازی کردند اما کارشان نگرفته و با شکست مواجه شدند.
نوراله زاده تصریح کرد: 4 درصد تسهیلات صندوق نیز متقاضیانی بودند که تسهیلات دریافتی را صرف اشتغالزایی نکرده و در مسیر دیگری هزینه کردند که منجر به اقدام قانونی علیه آنها شده و مراحل بازپس گیری تسهیلات از متقاضیان را طی می کند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در ادامه با اشاره به سیستم نظارت این صندوق، اظهار کرد: در سیستم نظارتی ما، افرادی به شکل نوبهای و سه مرتبه در سال بر کسب و کارها نظارت فیزیکی دارند، سیستمی را هم راه اندازی کردیم که به شکل غیر فیزیکی اعمال نظارت میکند و در آینده هم نظارتهای خود را به سمت و سوی دیگر خواهیم برد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر استراتژی ما توسعه شبکههای فروش برای محصولاتی است که مشکل فروش دارند و شبکه لجستیک و حمل و نقل آنها را ساماندهی میکنیم.
نوراله زاده گفت:به عنوان مثال در بخش خدمات شبکه فروش برندها را راه اندازی و سیستم توزیع آنها را ساماندهی کردیم و به هر نوع برندی که امکان شبکه فروش اختصاصی برایش وجود داشته باشد به شکل هدفمند وام میدهیم.
منبع:ایسنا