اتاق خبر - کارشناسان انگلیسی معتقدند والدین زمان زیادی را صرف حضور در شبکههای اجتماعی میکنند و به همین دلیل الگوی چندان ایدهآلی برای فرزندانشان نیستند.
در این بررسی 107 نفر از والدین کودکان پنج سال و بزرگتر حضور داشتند و کارشناسان از آنان درخواست کردند مدت زمانی را که خودشان و فرزندانشان صرف کار با گوشی هوشمند یا تجهیزات مشابه با آن میکنند، تلویزیون تماشا میکنند و به موسیقی گوش میدهند اطلاع دهند.
مطالعه انجام شده نشان داد این والدین و فرزندانشان در مجموع زمان زیادی را صرف انجام این فعالیتها میکنند. علاوه بر این آشکار شد بین مدت زمانی که والدین به این کارها اختصاص میدهند با مدت زمان انجام فعالیتهای مشابه توسط فرزندانشان رابطه جدی وجود دارد. با این وجود دو سوم والدین در مورد حضور فرزندانشان در انواع مختلف شبکههای اجتماعی نگرانی دارند.
به گزارش هلث دی نیوز، "جودی رامسی" نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه متروپولیتن منچستر گفت: یافتههای ما نشان می دهد والدین نسبت به استفاده فرزندانشان از گوشیهای هوشمند و دیگر فناوریها نگران هستند اما باید آگاه باشند که عملکرد و نحوه کاربری خودشان از این لوازم و فناوریها، تاثیر بسیاری بر الگوبرداری کودکانشان دارد.
ایسنا
94110