به گزارش اتاق خبر، به نقل از ايرنا، اتحاديه اروپا و ايتاليا اين اقدام را تحريك آميز خواندند و از اتريش خواستند كه حصار كشي در مرزها را پايان دهد؛ اما مقامات اتريشي از ادامه اين حصار كشي ها خبر داده و اعلام كردند كه اين مهم تا آخر ماه مه سال جاري به پايان مي رسد.
براساس اين گزارش، بعد از اعلام آغاز حصار كشي و افزايش كنترل در مرز اتريش - ايتاليا، رسانه هاي ايتاليا در اقدامي غير منتظره شروع به اتهام زني عليه دولت وين كردند.
'هلموت توماك' يك مقام پليس شهر تيرول كه هم مرز با ايتاليا است افزود: اين اقدام تنها براي جلوگيري از ورود مهاجران به كشور ايتاليا است.
طول اين حصار250 متر است و در دو بزرگراه اصلي اتريش -ايتاليا نصب خواهد شد تا از ورود خودروهايي كه جا به جايي پناهجويان را به ايتاليا برعهده دارند،جلوگيري كند.
وي قبلا تهديد كرده بود كه اگر اين كشور مرزهاي خود را كنترل نكند، اتريش تمام وسايل حمل و نقل از جمله قطار هايي كه مقصد آنها خاك ايتالياست را مورد بازرسي شديد قرار مي دهد.
پيشتر 'يوهانا ميكل لايتنر' وزير سابق كشور اتريش نيز در ديدار روز جمعه با 'آنجلينو آلفانو' همتاي ايتاليايي خود ضمن اشاره به تهديد مرزهاي كشورش به علت هجوم پناهجويان براي ورود به خاك ايتاليا، از رم خواست كه براي ساماندهي و كنترل بيشتر مرزهاي خود همكاري كند.
پيش از اين دولت مجارستان نيز مرز خود با روماني را براي جلوگيري از ورود پناهجويان حصاركشي كرده بود و البته با اعتراض گروه هاي حقوق بشري در سطح اروپا نيز روبرو شد.
اين پناهجويان كه اغلب از كشورهاي عراق، افغانستان، سوريه، كوزوو و كشورهاي آفريقايي هستند، از طريق مجارستان به كشورهاي ديگر عضو اتحاديه اروپا، مثل آلمان و اتريش مي روند.
انتهای پیام/