اتاق خبر: الیاس نادران در خصوص مزیتهای بودجه ۹۵ گفت: تلاش کردیم در بررسی لایحه بودجه ۹۵ مبانی کارشناسی را رعایت کنیم و تعرضی به سیاستهای کلی نداشته باشیم.
نماینده مردم تهران ادامه داد: کمیسیون تلفیق تلاش کرد قوانین دائمی شامل قوانین برنامه را تغییر نداده و تعرفهها را افزایش ندهد، زیرا افزایش هر ساله تعرفهها فشاری بر مردم بود.
رئیس کمیسیون تلفیق اظهار داشت: هر ساله در کمیسیون تلفیق تعرفههای صدور گواهینامه، گذرنامه، تعرفههای قضایی و خروج از کشور افزایش مییافت، اما امسال اجازه افزایش تعرفهها را ندادیم.
نادران اظهار داشت: در حوزه اشتغال نیز تلاش کردیم توزیع یارانهها عادلانه شود و در راستای حل مشکل اقشار کمدرآمد مورد استفاده قرار گیرد و صرف اشتغال این قشر شود.
وی ادامه داد: در صورت اجرای تبصره بودجه در خصوص هدفمندی، معضلات اجتماعی مربوط به اشتغال و مسکن اقشار کمدرآمد به خودی خود مرتفع میشود، زیرا اگر فرد شغل پیدا کند، می تواند مشکلات خود را حل کند.
رئیس کمیسیون تلفیق با اشاره به تلاش کمیسیون برای افزایش بودجههای امنیتی گفت: کمک کمیسیون تلفیق به نیروی قدس سپاه، پیشرفت موشکی، نیروی دریایی و حوزههای مختلف برای دفاع از امنیت ملی در سال ۹۵ بینظیر بود، به خصوص اینکه سعی کردیم در ردیفهای اصلی بودجه دستگاهها قرار دهیم؛ زیرا بودجههای متفرقه اختصاص داده نمیشود.
نادران با اشاره به تلاشهای کمیسیون تلفیق برای حل مشکلات اجتماعی، تصریح کرد: تلاشهایی که برای جابهجایی در ردیف راههای روستایی انجام شد، اقدامی بیسابقه بود که ۶۰۰ میلیارد تومان از درآمدهای ردیفهای متفرقه، ذیل دستگاههای اجرایی ذیربطش قرار گرفت تا سازمان مدیریت امکان پرداخت داشته باشد و تخصیص بهتری صورت گیرد.
وی افزود: با تلاش کمیسیون تلفیق راههای روستایی ذیل ردیفهای وزارت مسکن و شهرسازی قرار گرفت تا سازمان مدیریت بتواند تخصیص دهد. زیرا ردیفهای متفرقه معمولا تخصیص داده نمیشود.
رئیس کمیسیون تلفیق تصریح کرد: در بررسی لایحه بودجه ۹۵ اجازه ندادیم که بدون منطق کارشناسی ردیفی متعلق به مقامات کشور اضافه شود. از ریاست مجلس تا بقیه هر توصیهای وجود داشت در قالب کارشناسی مورد بررسی قرار گرفت. اگر بر اساس نظرات کارشناسان قابل اعمال بود اعمال کردیم، در غیر این صورت عذرخواهی کرده و توصیهها را اعمال نکردیم.
نادران با بیان اینکه لایحه دولت دو نقص داشت، اظهار داشت: بودجه بخش بهداشت و درمان و راهآهن در لایحه دولت مغفول واقع شده بود که بر این اساس هزار میلیارد تومان برای بخش بهداشت و هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برای راهآهن و بهسازی راهها اختصاص دادیم.
وی تصریح کرد: در بررسی لایحه بودجه ۹۵ تا جایی که ممکن بود از افزایش تعرفهها خودداری کردیم و ۱۳ هزار میلیارد تومان درآمد ایجاد شده و بین دستگاهها توزیع شد.
منبع:مهر