Performancing Metrics

جنگ اعلام نشده‌ای بین افغانستان و پاکستان جریان دارد | اتاق خبر
کد خبر: 324026
تاریخ انتشار: 17 اسفند 1394 - 14:51
اشرف غنی:
«اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان، پاکستان و ستیزه جویان خارجی را عوامل جنگ جاری در کشورش خواند و از طالبان خواست تا حساب خود را با آنان مشخص کنند.

به گزارش اتاق خبر و به نقل از «بی بی سی»، رئیس جمهور افغانستان این اظهارات را در مراسم افتتاحیه سال ششم پارلمان این کشور موسوم به «شورای ملی» عنوان کرد و گفت که «جنگ اعلام نشده‌ای بین پاکستان و افغانستان» جریان دارد.

وی همچنین از گروه‌های القاعده و داعش به عنوان دو عنصر دیگر جنگ جاری در کشورش یاد کرد و  گروه‌های افراطی ازبکستانی، تاجیکستانی، چچنی و اویغوری را به عنوان سومین عامل این جنگ دانست.

رئیس جمهوری افغانستان گفت که جنبش طالبان پاکستان با گروه طالبان افغانستان نزدیکی فکری دارد، اما برنامه سیاسی آن به افغانستان ربطی ندارد.

وی افزود:حالا سوال این است که آیا گروه‌های طالبان راه خود را با این شش گروه (ستیزه‌جویان خارجی) می‌توانند جدا کنند یا نه؟

اشرف غنی در ادامه گفت که برنامه صلح حکومت ملی افغانستان دو بعد دارد: یکی آشتی با گروه طالبان و حزب اسلامی «گلبدین حکمتیار» و دیگری صلح با پاکستان که به گفته وی، هر کدام نیاز به اقدامات مشخصی دارد.

وی افزود: نکته اصلی در صلح با پاکستان این است که می‌خواهد دو کشور به عنوان دو کشور مستقل و برابر که به حاکمیت ملی یکدیگر احترام کامل دارند، به تفاهم کامل برسند.

94104

نظرات
ADS
ADS
پربازدید