Performancing Metrics

تبدیل اقتصاد به ابزارتقویت استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران در منطقه | اتاق خبر
کد خبر: 321140
تاریخ انتشار: 7 اسفند 1394 - 06:33
رئیس اتاق زنجان مطرح کرد:
طی سالهای گذشته نقش بخش های سیاسی در مجلس پررنگ تر بوده است و امروز باید بخش اقتصادی و کسب و کار در مجلس با حضور افراد خبره ونهایتا قانونگذاری درست و جهت دهی مناسب در قوانین و مسايل مرتبط به این حوزه نقش آفرینی کند.

اتاق خبر- غلامحسین جمیلی رئیس اتاق زنجان با بیان اینکه اولین شرط مجلس شورای اسلامی آتی باید با توان، رویکرد و بینش اقتصادی باشد گفت: طی سالهای گذشته نقش بخش های سیاسی در مجلس پررنگ تر بوده است و امروز باید بخش اقتصادی و کسب و کار در مجلس با حضور افراد خبره ونهایتا  قانونگذاری درست و جهت دهی مناسب در قوانین و مسايل مرتبط به این حوزه نقش آفرینی کند.

جمیلی با تاکید بر اینکه  افزایش سهم بخش خصوصی مطمئن ترین مسیر توسعه اقتصادی برای هر کشوری می باشد عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی در این راستا می تواند با موضع گیری های دقیق تر،شفاف تر و تعامل بیشتر با حوزه های داخلی و خارجی هموار کننده این مسیر  باشد.

ایشان گریزی هم به بحث نادیده گرفته شدن بخش خصوصی و مطالبات آن زد و ادامه داد: تاکنون اقدامات مناسبی برای افزایش سهم بخش خصوصی صورت نگرفته چراکه اقدامات صورت گرفته بیشتر موجب افزایش توان شرکت های دولتی و وابسته به دولت و افزایش فاصله بین توانایی بخش خصوصی و دولتی شده است.

وی با بیان اینکه مصوبات قوانین و تصمیمات نمایندگان فقط مختص حوزه انتخابیه خود نمی باشد، اظهار داشت: تصمیمات نمایندگان در کل کشور تاثیر دارد و بر زندگی همه مردم اثرگذار است. نباید انتظار داشت که نمایندگان مجلس فقط مسائل منطقه ای خود را دنبال کنند و بر اعمال نقش نظارتی نمایندگان مجلس تاکید نمود.

رئیس اتاق زنجان  در ادامه ی گفتگو بیان داشت: عملکرد نمایندگان مجلس را باید توسط مردم سنجید و مورد قضاوت قرار داد. معیارهای زیادی برای سنجش موفقیت نمایندگان مجلس وجود دارد. توجه به این نکته مهم است که هم دولت و هم مجلس در سال‌های اخیر مشکلات زیادی را پشت سر گذاشتند که ناشی از شرایط خاص کشور بود.مجلس آینده می‌تواند مجلسی فعال‌ترباشد و از فرصتهای پیش رو که به واسطه ی توافقات هسته ای در کشورایجاد گردیده است، بهره گرفته وعملکرد مطلوبی داشته باشند.

جمیلی  به رابطه و پیوند صمیمی  بخش خصوصی و مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: طی هشت سال گذشته اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی تعامل خوبی با مجلس شورای اسلامی داشته است.

ایشان تاکید کرد: حضور نمایندگان بخش خصوصی در صحن علنی و کمیسیون‌های تخصصی مجلس نشان از رابطه مناسب نمایندگان دولت و بخش خصوصی بوده است. این همراهی و تعامل در سال‌های گذشته مناسب بوده و در برخی موارد نمایندگان مجلس نظرات و دیدگاه‌های بخش خصوصی را مورد توجه و پذیرش قرار دادند که سبب ایجاد یک رضایتمندی دو طرفه گردید و در برخی موارد به دلیل دیدگاه‌های حاکم کم‌تر مورد توجه قرار گرفت.

رئیس اتاق زنجان در پایان گفت: اقتصاد باید تبدیل به ابزاری شود که استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران را در منطقه تقویت نماید.

منبع: مهر 

94106 

نظرات
ADS
ADS
پربازدید