Performancing Metrics

۲۰ مرکز مشاوره در زنجان فعالیت می کنند | اتاق خبر
کد خبر: 315684
تاریخ انتشار: 19 بهمن 1394 - 08:28
مدیر کل بهزیستی استان زنجان:
مدیرکل بهزیستی استان زنجان از فعالیت ۲۰ مرکز مشاوره در سطح استان خبر داد و گفت: از این تعداد ۱۲ مرکز متعلق به بخش غیردولتی است.

اتاق خبر- مدیرکل بهزیستی استان زنجان از فعالیت ۲۰ مرکز مشاوره در سطح استان خبر داد و گفت: از این تعداد ۱۲ مرکز متعلق به بخش غیردولتی است.

محمد محمدی قیداری ظهر یکشنبه در مراسم آیین افتتاح مرکز مشاوره عمومی بینش، از فعالیت ۲۰ مرکز مشاوره در سطح استان زنجان خبر داد و افزود: از این تعداد ۱۲ مرکز متعلق به بخش غیردولتی است. 

وی اظهار کرد: طی ۱۰ ماهه سال جاری به ۱۲ هزار و ۸۰۰ نفر از شهروندان خدمات مشاوره ارائه‌شده است. 

مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: بهزیستی دارای چند استراتژی است که حرکت از مرکز محوری به خانواده محوری و انتقال کارها به مراکز غیردولتی ازجمله فعالیت‌های انجام‌شده است.

محمدی قیداری تأکید کرد: افزایش سطح آگاهی و پیشگیری از بروز مشکلات رفتاری به‌عنوان اهداف خط ۱۴۸۰ است و هدف از مشاوره تلفنی برطرف کردن نیازهای فوری تماس‌گیرندگان و ارتقاء سطح سلامت روانی آنان است.

وی افزود: عموم مردم برای دریافت مشاوره خانواده، تربیت کودک، مشاوره پیش از ازدواج و مشاوره تحصیلی می‌توانند از نقاط مختلف استان، شهرستان‌ها و روستاها با خط ۱۴۸۰ تماس گرفته و خدمات مشاوره‌ای موردنیاز خود را دریافت کنند.

وی خط مشاوره ۱۴۸۰ را نوعی مشاوره اورژانسی عنوان کرد و افزود: ۸۰ درصد تماس‌گیرندگان با این خط متأهل هستند و بیشترین گروه سنی تماس‌گیرنده ۲۰ تا ۴۵ سال است.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان تصریح کرد: مشاوران متخصص مستقر در خط صدای مشاوره ۱۴۸۰ راهنمایی‌های اولیه پیرامون مشکل مربوطه را به تماس‌گیرندگان ارائه می‌دهند و در صورت تشخیص نیاز به مداخلات درمانی و روان‌درمانی فرد به مراکز مشاوره حضوری ارجاع داده می‌شود.

محمدی قیداری یاد آور شد: خط ۱۴۸۰ به‌صورت دو شیفت کاری از ساعت ۸ صبح لغایت ۲۰ شب آماده پاسخ‌گویی و ارائه خدمات مشاوره‌ای به تماس‌گیرندگان است.

منبع: مهر 

نظرات
ADS
ADS
پربازدید