اتاق خبر - محققان دانشگاه کالیفرنیا-سنفراسیسکو در مطالعات اخیر خود به این نتیجه رسیدند که بر خلاف مطالعات پیشین، مصرف روزانهی قهوه باعث افزایش ضربان قلب نمیشود.
از آنجایی که افزایش ضربان قلب برای سلامتی انسان ضرر دارد، پس نتیجه این تحقیق میتواند از اهمیت بسیاری برخوردار باشد. این تیم تحقیقاتی ۱۳۸۸ نفر را مورد بررسی قرار داد که میانگین سنی آنها ۷۲ بود. تقریبا ۶۰ درصد از آنها معتاد به قهوه بودند و هر روز قهوه مصرف میکردند.
محققان با اندازه گیری انقباضات زودرس بطنی (PVC) که در حفره پایینی قلب شروع میشود و انقاباضات زودرس دهلیزی (PAC) که در حفره بالایی قلب شروع میشود، هیچ مدرکی را پیدا نکردند که نشان دهد مصرف کافئین باعث تشدید آنها بشود.
PACها باعث بروز فیبریلاسیون دهلیزی، سکته مغزی و مرگ میشود. همچنین PVC در افزایش نارسایی قلبی، بیماریهای شریان کرونری و مرگ هم موثر است.
مطالعات قبلی مصرف کافئین را به این دو بیماری مرتبط کرده بود، اما این تحقیقات چند دهه پیش انجام شده و PVCها و PACها به عنوان مهمترین خروجی مد نظر قرار نگرفته و بیماران را با آریتیمیهای شناخته شده بررسی کرده بود.
بر اساس گزارشی که در مجله انجمن قلب امریکا منتشر شده است؛ قهوه ار جمله نوشیدنیهای محبوب در امریکا و منبع اصلی کافئین در میان افراد بالغ است.
مصرف معمول قهوه خطر ابتلا به دیابت قندی نوع ۲ و خطرات ناشی از بیماریهای قلبی مثل چاقی و افسردگی را کاهش میدهد. بعلاوه مطالعات نشان میدهد کسانی که قهوه را به صورت مداوم و بر اساس عادت مصرف میکنند کمتر از دیگران به بیماریهای شریان کرونری و مرگ و میرهای نشای از بیماری قلبی دچار میشوند.
کد خبر:
313891
تاریخ انتشار: 12 بهمن 1394 - 16:40
مصرف معمول قهوه خطر ابتلا به دیابت قندی نوع ۲ و خطرات ناشی از بیماریهای قلبی مثل چاقی و افسردگی را کاهش میدهد.
کلید واژه ها :