اتاق خبر: مهرداد تقی زاده با اشاره به عدم هماهنگی بین حمل و نقل و شهرسازی اظهار کرد: فاجعه عدم پذیرش یکدیگر و تصور غلط یکپارچگی ساختاری است در حالی که مشکل ما نوع نگرش است.
بنا بر این گزارش به نقل از تسنیم؛ وی با بیان این که حمل و نقل درون شهری در اختیار شهرداری هاست و هیچ ربطی به وزارت راه و شهرسازی ندارد، بیان کرد: هماهنگی با همزیستی مسالمت آمیز فرق می کند.
وی با اشاره به عدم هماهنگی بین حمل و نقل درون و برون شهری، تصریح کرد: در حال حاضر با یک توافق نانوشته خطرناک ضد یکپارچگی مواجه هستیم که وزارت راه، و راه آهن و شهرداری از آن راضی و مردم ناراضی هستند.
وی عدم اتصال مدهای حمل و نقل درون و برون شهری مانند اتصال مترو به ایستگاه راه آهن و یکپارچه نبودن حمل و نقل درون شهری در شهرهای ما با وجود داشتن مدیریت واحد توسط شهرداری را از جمله اشکالات این حوزه دانست و گفت: در بعضی کشورها متولی یکپارچه سازی داریم اما در ایران نداریم، به عنوان نمونه آمریکا دارای طرح یکپارچه سازی از 2001 تا 2050 دارد.
تقی زاده با اشاره به این که انتقال پایانه شرق به سرخه حصار یک حرکت ضد یکپارچگی است با طرح این پرسش که متولی قطار حومه ای کیست، گفت: طی یک بررسی به این رسیدیم که در کشورهای دیگر متوط خطوط حومه ای راه آهن ملی است.
پیروز حناچی معاون وزیر راه و شهرسازی نیز در این همایش اظهار کرد: راه آهن بر اساس حمل مسافر در شهر پایه ریزی نشده و بر اساس حمل بار طراحی شده و این مشکل آفرین است.
وی با اشاره به یکپارچگی حمل و نقل و توسعه شهری تصریح کرد: معمولا بیشترین تراکم را در مناطق مرکزی داریم و هر چه از مرکز دور می شویم کمترین میزان تراکم و شهرگرایی را داریم.
وی با اشاره به استفاده از فناوری برای مدیریت افزود: برای برنامه ریزی شهری از برخی ابزارها استفاده کرده ایم و به همین دلیل موفق نبوده ایم.
وی با اشاره به این که اتوبوس های BRT ( تندرو) یک سیاست خوب اجرا شده در کشور بوده است، گفت: اجرای این برنامه در سئول پایتخت کره جنوبی بر کاربری زمین تاثیرگذار بوده است. در صفر تا 30 متر ایستگاه های BRT تاثیرگذار بوده و در مجموع تا 150 متر کاربری زمین از این نوع حمل و نقل تاثیر پذیرفته است.