Performancing Metrics

لزوم ارائه لایحه چند دوازدهم بودجه 95 | اتاق خبر
کد خبر: 313514
تاریخ انتشار: 11 بهمن 1394 - 06:39
در جلسه نوبخت با فراکسیون تولید و اشتغال مجلس تاکید شد؛
رییس فراکسیون تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه امشب اعضای این فراکسیون با رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور از تاکید اعضای این فراکسیون و نمایندگان مجلس برای ارائه لایحه چند دوازدهم بودجه خبر داد.

اتاق خبر- رییس فراکسیون تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه امشب اعضای این فراکسیون با رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور از تاکید اعضای این فراکسیون و نمایندگان مجلس برای ارائه لایحه چند دوازدهم بودجه خبر داد.

"غلامرضا کاتب" ضمن اعلام این خبر گفت: در جلسه امشب برنامه زمان‌بندی بررسی لایحه بودجه سال 95 کل کشور مورد ارزیابی قرار گرفت و اعضای فراکسیون تاکید کردند که دولت قطعا باید لایحه چند دوازدهم بودجه ارائه کند تا قبل از اسفندماه به تصویب مجلس برسد.

وی ادامه داد:‌ در بخش دیگری از این جلسه موضوع لایحه برنامه ششم توسعه مورد بررسی قرار گرفت که آقای نوبخت گفتند در لایحه ارائه شده احکام اولویت‌دار مورد تاکید قرار گرفته است.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطرنشان کرد: در عین حال امروز گزارشی از دولت در اختیار نمایندگان قرار گرفته که اهداف کمی و کیفی، راهبردها و سیاست‌های لایحه ارائه شده طی دو صفحه توضیح داده شده است و امروز در کازیوی نمایندگان قرار گرفته است.

کاتب همچنین تصریح کرد: در این گزارش آمده که لایحه برنامه ششم با توجه به اسناد بالادستی بوده و در راستای سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است که این گزارش می‌تواند سوالات و دغدغه‌های نمایندگان در رابطه با لایحه برخی احکام برنامه ششم را مرتفع سازد.

رییس فراکسیون تولید و اشتغال مجلس همچنین توضیح داد: دلیل کم بودن تعداد احکام برنامه ششم این است که تعداد احکام دائمی در قالب لایحه احکام دائمی پیش از این طی 50 ماده تقدیم مجلس شده است که اکنون با این لایحه جدید در مجموع کمیسیون مشترک 120 بند را مورد تصویب قرار داد که در اولین فرصت در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد و ان‌شاءالله دغدغه نمایندگان در خصوص برنامه ششم توسعه رفع خواهد شد.

منبع: ایسنا 

نظرات
ADS
ADS
پربازدید