بر اساس اطلاعات به دست آمده از این اولویتهای تعیین شده توسط وزارت صمت، تولید این شمشهای طلا میتواند در استانهای آذربایجان شرقی و غربی، اصفهان، خراسان رضوی و کردستان کلید بخورد. همچنین عمده مواد اولیه مصرفی آنها که سنگ معدن طلاست فقط باید از داخل کشور تامین شود.
بر اساس این گزارش، تولید 800 کیلوگرم شمش و 2 تن کنسانتره طلا به لحاظ تامین زیرساختهایی مانند آب، برق و گاز تضمین شده و شبکه حمل و نقل آن صرفا جادهای امکانپذیر خواهد بود.
حتی در این بسته پیشنهادی آمده است که در صورت عدم امکان تامین زیرساختها توسط دولت، زمینه سرمایهگذاری جهت ایجاد زیرساختهای موردنیاز پیشنهاد شود. با این حال نوع تکنولوژی پیشنهادی برای تولید شمش طلا، کوره القایی برای ذوب ریختهگری و برای تولید کنسانتره طلا، هیپ لیچینگ (انباشته شدن كانسنگ به صورت تودهاي و پاشیده شدن محلول لیچ کننده بر روی سطح این توده) عنوان شده است.
از آنجایی که این یکی از اولویتهای سرمایهگذاری است که در اختیار سرمایهگذاران داخلی و خارجی قرار گرفته، نوع همکاری سرمایهگذاری مشترک، سرمایهگذاری صددرصد خارجی و انتقال دانش فنی و توسعه واحدهای R&D تعیین شده است.