Performancing Metrics

سهم ۹۹ میلیون دلاری ایران از بازار ۲۰۰ میلیاردی تایلند | اتاق خبر
کد خبر: 175025
تاریخ انتشار: 2 آذر 1394 - 15:37
رئیس اتاق ایران، سهم ایران از تجارت ۲۰۰ میلیارد دلاری تایلند را تنها ۹۹ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: باید به تجارت مشترک یک میلیارد دلاری برسیم....

رئیس اتاق ایران، سهم ایران از تجارت ۲۰۰ میلیارد دلاری تایلند را تنها ۹۹ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: باید به تجارت مشترک یک میلیارد دلاری برسیم.

 محسن جلال پور در دیدار با معاون وزیر بازرگانی تایلند با اشاره به سابقه دیرینه روابط تجاری میان ایران و تایلند، گفت: برقراری ارتباط با بلوک شرق جزء سیاست‌های استراتژیک ایران است، چراکه اتحادیه اقتصادی آ سه‌  آن پنجمین اقتصاد بزرگ دنیاست که اهمیت ویژه‌ای برای کشور ما دارد و تایلند نیز به عنوان موسس این اتحادیه، دومین قدرت اقتصادی در این حوزه محسوب می‌شود که می‌تواند به عنوان شریک راهبردی برای ایران محسوب شود.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران افزود: سهم ایران از بازار ۲۰۰ میلیارد دلار تایلند فقط ۹۹ میلیون دلار است و سهم تایلند نیز از بازار ۷۸ میلیارد دلاری ایران فقط ۱۱۵ میلیون دلار است.

وی تصریح کرد: هدف گذاری ما رسیدن به حجم روابط تجاری یک میلیارد دلاری بین دو کشور در ۳ سال آینده است و امیدواریم تا ۷ سال آینده نیز این رقم به ۳ میلیارد دلار برسد.

به گفته جلال‌پور، قیر، مشتقات نفتی، مواد اولیه پلاستیک، مس و کود شیمیایی به حجم ۶۰ میلیارد دلار بخشی از نیاز تایلند را از طریق ایران تأمین می‌کند، همچنین تایلند می‌تواند در حوزه محصولات الکترونیک، سخت‌افزار، کامپیوتر و قطعات خودرو بخشی از بازار ایران را در اختیار گیرد.

وی اظهار داشت: سرمایه‌گذاری در بنگاه‌های کوچک و متوسط هم اشتغالزایی بیشتری در پی دارد و هم در کوتاه مدت می‌توان به نتیجه مطلوب رسید مضاف بر اینکه ایران و کشورهای اطراف ظرفیت بازار ۴۰۰ میلیون نفری را دارد که می‌توان با سرمایه‌گذاری مشترک و تولید کالا، آن را به این بازارها صادر کرد.

همچنین در این دیدار، «سوویت مائیسن‌سی» معاون وزیر بازرگانی تایلند نیز به موقعیت تجاری تایلند اشاره کرد و گفت: تایلند دروازه ورود به آسیاست و جمعیت ۶۰۰ میلیون نفر زمینه تبادل کالا وجود دارد مضاف بر آنکه با همکاری که با ۱۰ کشور آسیایی از جمله هند، کره جنوبی، ژاپن، نیوزلند و استرالیا وجود دارد زمینه تکمیل فعالیت‌های یکدیگر وجود دارد.

وی افزود: دولت فعلی تایلند تمرکز بر روی SMEها را از اولیت‌های خود قرار داده است و باید این مسئله را رقابتی‌تر نگاه کنیم و همکاری‌های مشترک در این زمینه را جدی بگیریم.

به گفته معاون وزیر بازرگانی تایلند، اولویت کشورش سرمایه‌گذاری است و امیدواریم روابط ایران و تایلند فراتر از واردات و صادرات صرف باشد بلکه برنامه ما سرمایه‌گذاری برای توسعه پایدار است.

منبع: مهر

مطالب مرتبط
نظرات
ADS
ADS
پربازدید