وی ضمن توصیه به حوزه های متولی در عدم اعطاء بی رویه مجوزهای واردات سیگار و باز کردن پای شرکت های خارجی تولیدکننده سیگار به کشور، گفت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در بخش تثبیت اشتغال پایدار و حمایت از تولید داخلی و اقتصاد مقاومتی یکی از مولفه های اقتصاد مقاومتی حمایت از صنایعی است که همچون شرکت دخانیات ایران دارای سابقه موفق تولیدی بوده و دارای قدمت طولانی در عرصه صنعت کشور است. وی عملکرد مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور را مورد انتقاد قرار داد و افزود: در حال حاضر رویه ای که این مرکز در پیش گرفته رویه پسندیده ای نیست و به نظر بایستی مسئولین امر یک بازنگری در تصمیم گیری ها، صدور بخشنامه ها و نحوه اعطاء مجوزها انجام دهند تا تولیدکنندگان داخلی بتوانند با کیفیت بخشی به محصولات خود حضورشان را در بازار مصرف تقویت نمایند. وی افزود: واردات بی رویه باعث ضربه زدن به تولیدات داخلی می شود و از طرفی با شرایط موجود و افزایش واردات، کشت توتون برای کشاورزان بعلت بالا بودن هزینه های کاشت ، داشت و برداشت دیگر مقرون بصرفه نیست. نوروزی در خصوص راهکارهای موجود برای حمایت از کشاورزان و کارگران صنعت دخانیات کشور، اظهار داشت: ما ابتدا بایستی حمایت کنیم که اشتغال و تولید داخلی رونق بگیرد و این مهم با تقویت هرچه بیشتر کشاورزان توتون کار و شرکت دخانیات ایران میسر است. وی با رد نظر متولیان حوزه بهداشت در خصوص نقش افزایش مالیات بر سیگار در کنترل و یا کاهش مصرف آن، گفت: در بحث خطرات و مضرات استعمال سیگار قبل از هر چیز ابتدا بایستی توسط دستگاه های تأثیرگذار همانند صدا و سیما، دانشگاه ها، آموزش و پرورش و... فرهنگ سازی صورت پذیرد اینکه به بهانه کاهش مصرف بخواهیم مالیات را افزایش بدهیم کار صحیحی نیست. البته نمایندگان عضو فراکسیون های کارگری و سلامت نیز در این خصوص دغدغه ها و نقطه نظراتی را مطرح کرده اند و ما نیز بر این نکته تاکید کردیم که اگر قبل از فرهنگ سازی، بروی افزایش مالیات بر سیگار اصرار گردد متاسفانه ورود محصولات قاچاق رونق گرفته و منجر به ضربه خوردن تولید داخلی می شود. نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر اجرای سیاستهای اصل 44 قانون اساسی و نظر ایشان در خصوص آسیب ها و انحرافاتی که در اجرای آن پدید آمده، اظهار داشت: بدون شک شرکت دخانیات ایران یکی از مجموعه هایی است که در فرآیند خصوصی سازی آسیب های فراوانی دیده است که بایستی دولت و مجلس با همدلی و همزبانی آسیب ها را شناسایی و احصاء کرده و با لایحه ای از طرف دولت و یا طرحی از طرف مجلس این مجموعه بزرگ کارگری با 7000نفر پرسنل شاغل و 8000کشاورز توتون و تنباکو کار بخوبی حفظ شود. بنابراین آنچه مشخص است اینکه هرچه کشاورزی رونق بگیرد تولید نیز رونق خواهد گرفت. نوروزی گفت: در تدوین برنامه ششم توسعه قطعا با همکاری حوزه های ذیربط و اخذ نظر از مرکز پژوهش های مجلس، وزارت صنعت، معدن و تجارت و بویژه مجموعه شرکت دخانیات ایران به تحلیل و بررسی معایب احتمالی برنامه پنجم توسعه در حوزه دخانیات و اینکه مجلس چه کمکی می تواند در جهت رفع موانع و مشکلات تولید انجام دهد خواهیم پرداخت.
منبع : ایرنا
کد خبر:
133876
تاریخ انتشار: 5 شهریور 1394 - 13:10
اتاق نیوز -نماینده علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی گفت: شرکت دخانیات ایران از جمله مجموعه هایی است که در فرایند خصوصی سازی آسیب های فراوانی دیده که دولت و مجلس باید...
اتاق نیوز -نماینده علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی گفت: شرکت دخانیات ایران از جمله مجموعه هایی است که در فرایند خصوصی سازی آسیب های فراوانی دیده که دولت و مجلس باید با همدلی و همزبانی آسیب ها را شناسایی و احصاء کنند تا با لایحه ای از طرف دولت و طرحی از طرف مجلس این مجموعه بخوبی حفظ شود.
رحمت الله نوروزی روز چهارشنبه در دیدار با مدیرعامل شرکت دخانیات ایران، افزود: اگر قبل از فرهنگ سازی و اصلاح زیر ساخت ها بروی افزایش مالیات بر سیگار اصرار شود، ورود کالای قاچاق رونق گرفته و منجر به ضربه خوردن تولید داخلی می شود.
کلید واژه ها :