
اتاق نیوز_ رئیس کل جدید بیمه مرکزی با تاکید بر این که تاسیس بیمه های سلامت و زندگی،بیمه های اعتبار و بیمه کشاورزی جزو اهم اهداف بیمه مرکزی است؛اعلام کرد:محدودیت سقف سنی برای بیمه نامه عمر برداشته شد.
به گزارش پایگاه خبری اتاق نیوز ،سید محمد کریمی رئیس شورای عالی بیمه در اولین نشست مطبوعاتی در جمع ارباب رسانه گفت: خبرنگاران باید در جهت فرهنگ سازی و اطلاع رسانی بیش از پیش بیمه مرکزی را یاری کنند تا اکثر مردم با مزایای استفاده از بیمه ها آشنا شوند.
وی اضافه کرد: تا پیش از این افراد بالاي 75 سال نميتوانستند از مزاياي بيمههاي عمر استفاده كنند اما شوراي عالي بيمه اين محدوديت سني را برطرف كرد و این بخشنامه تا دی ماه به شرکت های بیمه ابلاغ خواهد شد.
کریمی همچنین اظهار داشت:افراد بالای 75 سال با پرداخت حق بیمه بیشتر می توانند از مزایای این بیمه نامه بهره مند شوند.
رئیس کل بیمه مرکزی افزود: علیرغم فعالیتهای موثر و اطلاعرسانی مناسبی که بیمه مرکزی و صنعت بیمه انجام دادهاند همچنان سرانه ملی بیمه برای هر نفر حدود 70 دلار است در حالی که این رقم در میانگین دنیا 608 دلار است.
به گفته کریمی ضریب نفوذ بیمه در شرایط فعلی 1.5 درصد است در حالی که در دنیا این رقم 7.5 درصد و در کشورهای پیشرفته تا 9 درصد نیز میرسد.
رئیس شورای عالی بیمه با بیان اینکه در میان این آمار وضعیت بیمههای زندگی و سلامت نیز وضعیت مناسبی ندارد، تصریح کرد: میانگین بیمههای زندگی در ایران حدود 5 درصد است در حالی که در دنیا و در کشورهای پیشرفته این رقم تا 70 درصد نیز افزایش پیدا میکند. یکی از عوامل رکود این بیمه را باید در تمایل مردم به خرید بیمههای عمر بعد از فوت دانست.
وی تاکید کرد: بیمه های عمر باید به گونه ای باشند که در زمان حیات فرد نیز مزایای آن مشخص و نمایان باشد تا افراد ترغیب به سرمایه گذاری در این بخش برای خود و خانواده هایشان شوند.
مجوز های جدید با دو رویکرد
رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اینکه مجوز فعالیت شرکتهای جدید به کسانی داده میشود که خواستار فعالیت در بیمههای اعتباری، کشاورزی و زندگی هستند، افزود: بیمههای اعتباری اگرچه در چند سال گذشته با رشد مطلوبی مواجه شدند؛اما اکنون با رکود روبهرو هستند. بیمه مرکزی درصدد تقویت آنهاست تا با سازوکارهایی مناسب حمایتهای مطلوبی را از مشاغل خرد و کلان و سرمایهگذاری خارجی انجام دهد.
وی با بیان اینکه شورای عالی بیمه بدنبال تصویب آیین نامه هایی است که بیمه های سلامت و زندگی را ارتقا دهد؛،تصریح کرد: میانگین استفاده ازبیمه های عمر وزندگی در کشور تنها 5 درصد است که باید افزایش یابد.
تحریم بانک مرکزی هیچ تاثیری بر صنعت بیمه ندارد
وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا تحریم بانک مرکزی تاثیری بر صنعت بیمه کشور خواهد داشت،افزود: تحریمهای بینالمللی نه تنها تاثیرمنفی بر صنعت بیمه ندارند؛بلکه موجب ظرفیتسازی مناسبی برای این صنعت شده است؛با ممانعت بیمههای خارجی از ارائه خدمات به صنایع بزرگ کشور ،شرکتهای داخلی با هدایت بیمه مرکزی آنها را تحت پوشش قرار دادند.
به گفته وی، حتی در این مسیر بیمه مرکزی در حال آمادگی راهکارها و ابزارهایی برای بعد از تحریم است تا یک موقعیت اتکایی مناسب را برای پاسخگویی به نیازهای کشورهای همسایه به وجود آورد.
این مقام مسئول در بیمه مرکزی در خصوص حمایت از سرمایهگذاری خارجی در کشور مخصوصاً در صنعت بیمه تصریح کرد:شرکتهای بیمه آمادگی آن را دارند که از سرمایهگذاریهای خارجی در داخل ایران حمایت کنند و مشکلی در این رابطه وجود ندارد.تمایل به خرید بیمه شخص ثالث و اختیاری بودن دیگر بیمه نامه ها می تواند یکی از دلایل عدم تمایل سرمایهگذاران خارجی برای مشارکت در سهام شرکتهای داخلی باشد.
وی در ادامه به بیمه کشاورزی که از جمله اهداف مهم بیمه مرکزی در سال جاریاست؛اشاره کرد و افزود: با وجود آنکه صندوق حمایت از کشاورزان در کشور فعالیت میکند اما این نهاد در برخی از موارد با محدودیتهای خاصی مواجه است که ما آمادگی آن را داریم برای حمایت از کشاورزان در حرفههای مختلف به صورت اختیاری آنها را تحت پوشش قرار دهیم.
کریمی به موضوع بهبود فضای کسب و کار بیمه که در حال حاضر در مجلس بررسی میشود؛اشاره کرد و گفت:بیمه مرکزی با تقویت بخش پارلمانی خود در حال بررسی و تقویت فضای کسب و کار در صنعت بیمه است.
انتهای پیام