اتاق نیوز- در مجموع می توان گفت فعال سازی بیشتر اتاق ها نیاز به تعریف زیرساخت های جدید دارد.باید اختیارات و مقررات خاصی تدوین شود تا اتاق ها و شوراهای مشترک قادر به ایفای نقش تاثیر گذار خود باشند.
رضا کامی رئیس شورای مشترک بازرگانی ایران و ترکیه در گفتگو با خبرنگار اتاق نیوز با بیان این که طی چند سال اخیر شوراها و اتاق های مشترک فعالیت خوبی در زمینه ارتقاء همکاری با دیگر کشور ها داشتند؛افزود:در مجموع می توان گفت فعال سازی بیشتر اتاق ها نیاز به تعریف زیرساخت های جدید دارد.باید اختیارات و مقررات خاصی تدوین شود تا اتاق ها و شوراهای مشترک قادر به ایفای نقش تاثیر گذار خود باشند.
کامی با بیان این که برخی شوراهای مشترک بسیار فعال بودند از جمله شورای ایران و ترکیه ؛تاکید کرد:در شرایط فعلی نیاز است که اتاق ایران در بخش شوراها و اتاق های مشترک تغییراتی ایجاد کند تا توانایی استفاده از موقعیت ها و شرایط خاص را پیدا کنند.
وی در پاسخ به این سوال که بزرگ ترین مشکل اتاق های مشترک چیست؛عنوان کرد:همان طور که گفتم ،مهم ترین مشکل نبود ساختار و برنامه مدون است. باید نقش اتاق ها و شوراهای مشترک به خوبی تعریف شود تا بی تکلیفی های موجود از بین برود.در دوره گذشته یک کمیته راهبردی تعیین شد .این کمیته جلسات متعددی برگزار کرد و در خصوص تغییرزیرساخت ها نیز به نتایجی رسید امیدوارم در دور جدید نیز این کمیته تشکیل شود تا بتواند به برنامه ریزی هایش ادامه دهد.
رئیس شورای مشترک بازرگانی ایران و ترکیه با اشاره به این که کیفیت مهم تر از کمیت است؛اظهار داشت:ابتدا باید اتاق ها و شوراهای موجود را تقویت کنیم و بعد از آن چنانچه نیاز به ارتباط با کشور خاصی احساس می شود؛نسبت به تاسیس آن اقدام کنیم.البته با توجه به شرایط جدید و انجام توافقات هسته ایی نیاز است که اتاق ها و شوراهای مشترک تشکیل شود اما باید ساختارهای آن را از قبل تعریف کنم تا بعد از تشکیل بلاتکلیف نباشند.
کد خبر:
122504
تاریخ انتشار: 24 تیر 1394 - 10:56
اتاق نیوز- در مجموع می توان گفت فعال سازی بیشتر اتاق ها نیاز به تعریف زیرساخت های جدید دارد.باید اختیارات و مقررات خاصی تدوین شود تا اتاق ها و شوراهای مشترک قادر به ای
کلید واژه ها :