Performancing Metrics

رييس اتحاديه دامداران: هنوز قيمت جديد شير ابلاغ و اجرايي نشده است / قانون هدفمندي يارانه‌هاست؛ نه حذف آن | اتاق خبر
کد خبر: 1096
تاریخ انتشار: 22 تیر 1390 - 09:58

مديرعامل اتحاديه مركزي دامداران با بيان اين‌كه هنوز قيمت جديد شير توافق و به كارخانه‌هاي لبني ابلاغ نشده است، گفت: اگر 700 ميليارد تومان يارانه شير را كه در قانون بودجه سال 90 مصوب شده است بپردازند، علاوه بر توزيع دو ميليون و 300 هزار تن شير با كيفيت يارانه‌اي به قيمت 375 تومان، هزينه تمام شده شير آزاد هم كاهش و قيمت محصولات لبني نيز كاهش مي‌يابد.

اتاق نیوز ـ سعيد سلطاني  تصريح كرد: ‌اين طرح در رياست جمهوري، وزارت جهاد كشاورزي، وزارت بازرگاني و ديگر نهاد‌هاي مربوطه ارائه و مورد تاييد قرار گرفته اما تنها مشكل اينجاست كه اعتبار تامين نمي‌شود درحالي كه طبق قانون مصوب بايد اين رقم تخصيص يابد.

وي با تاكيد بر اينكه قانون هدفمندي يارانه‌هاست؛ نه حذف آن اظهار كرد: طبق ماده چهار قانون مصوب هدفمندي يارانه‌ها، يارانه شير نه تنها نبايد حذف شود بلكه بايد رقم آن نسبت به سال‌هاي قبل افزايش داشته باشد. در حاليكه در تصميمات و جلسات قيمت‌گذاري سخني از يارانه شير نيست و مسوولان يارانه را در قالب تسهيلات مطرح مي‌كنند و فراموش كرده‌اند يارانه، تسهيلات نيست.

سلطاني با بيان اين‌كه يارانه شير به عنوان سرمايه‌گذاري در كشور است، گفت:‌ با افزايش مصرف سرانه شير هزينه دارو درمان كاسته مي‌شود كه در اين زمينه وزير بهداشت هم از قطع توزيع شير يارانه‌اي انتقاد داشته‌ است.

به گفته مدير عامل اتحاديه مركزي دامداران در كميته‌هاي استاني كه با حضور استانداري، نمايندگان دامداران و كارخانه‌هاي لبني، سازمان جهاد كشاورزي و بازرگاني برگزار شد به دليل عدم موافقت كارخانه‌ها با افزايش قيمت شير خام و ثابت ماندن قيمت محصولات لبني در نهايت اين جلسات بي نتيجه ماند.

وي افزود: در استان تهران نيز پيشنهاد شد قيمت كارشناسي شير در سه مرحله افزايش يابد؛ بر اين اساس قيمت شير در مرحله اول به 520 تومان، در مرحله دوم (اول مهر ماه) به 570 تومان و پايان سال به 630 تومان كه قيمت تمام شده توليد حداقل و سود است، فروخته شود اما اين قيمت‌ها ابلاغ نشد و همچنان شير كيلويي 400 تومان از دامداران خريداري مي‌شود.

انتهاي پيام 

مطالب مرتبط
نظرات
ADS
ADS
پربازدید