رییس مرکز مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با اشاره به نتایج بررسی کارنامه سلامت در سال 93 گفت: براساس نتایج به دست آمده از بررسی کارنامه سلامت در سال 93 نزدیک به 80 درصد دانشجویان سالم هستند.
اتاق نیوز - دکتر حمید یعقوبی در سومین گردهمایی روسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی که صبح امروز به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، با اشاره به نتایج کارنامه سلامت در سال 93 گفت: این نتایج از بررسی وضعیت 73 دانشگاه و بیش از 87 هزار دانشجو به دست آمده است. براساس این نتایج میزان تحرک بدنی در دانشجویان دختر بسیار کم است. 20 درصد دختران اصلا ورزش نمیکنند و نیمی از آنها یک تا دو روز در هفته فعالیت بدنی دارند.
وی در ادامه در مورد بهداشت دهان و دندان و امر مسواک زدن و همچنین برنامه خواب دانشجویان گفت: نزدیک به 16 درصد دانشجویان امر مسواک زدن را رعایت نمیکنند و 17 تا 18 درصد پسران یا اصلا مسواک نمیزنند یا هرچند روز یکبار مسواک میزنند. همچنین 40 درصد دانشجویان الگوی خواب منظم ندارند.
رییس مرکز مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه میزان استفاده از ابزارهای کامپیوتری نسبت به سال گذشته افزایش داشته است، گفت: سال گذشته 16 درصد دانشجویان بیش از 4 ساعت از ابزارهای کامپیوتری استفاده میکردند که امسال این میزان به 23 درصد رسید. در واقع یکچهارم دانشجویان بیش از 4 ساعت در روز از رایانه استفاده میکنند که اگر این امر کنار کمتحرکی و کمخوابی دانشجویان قرار گیرد، نشانه خطر است.
یعقوبی با بیان اینکه کارنامه سلامت دارای دو کاربرد است، توضیح داد: یک بعد کارنامه سلامت فردی این است که مشکلات خاص هر دانشجو به صورت فردی مورد بررسی قرار میگیرد و بحث دیگر آن برای برنامهریزیهای کشوری استفاده میشود و میتوان براساس نتایج آن یک زندگی سالم را آموزش داد.
وی در ادامه در مورد صبحانه خوردن دانشجویان اظهار کرد: 5.5 درصد پسران و 5 درصد دختران اصلا صبحانه نمیخورند. مساله صبحانه یک مساله جدی و بهداشتی است، اما صندوق رفاه به آن یک نگاه اقتصادی دارد. دانشجویان برای صبحانه خوردن باید به رستورانها مراجعه کنند و هرچه تعداد مراجعهکنندگان کمتر باشد، صندوق رفاه از ذخیره شدن میزان مواد غذایی خوشحال میشوند.
رییس مرکز مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با اشاره به برخی از بیماریها گفت: نزدیک به 5 درصد پسران و 7 درصد دختران از خستگی مزمن رنج میبرند. 1.1 درصد پسران و 0.8 دختران دچار بیماریهای قلبی هستند. 2 درصد پسران و 3.7 درصد دختران دچار سردردهای مکرر میشوند. 0.4 پسران و 0.3 دختران به دیابت مبتلا هستند. 4.2 درصد پسران و 9.3 درصد دختران دچار کمخونی هستند.
کد خبر:
105916
تاریخ انتشار: 16 اردیبهشت 1394 - 13:29
رییس مرکز مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با اشاره به نتایج بررسی کارنامه سلامت در سال 93 گفت: براساس نتایج به دست آمده از بررسی کارنامه سلامت در سال 93 نزدیک به 80
کلید واژه ها :